Sunday, 24 May 2015

Lingerie, Rahsia Wanita

Assalamualaikum.

Hari ini kite bercakap tentang salah satu rahsia wanita. Rahsia ini secara tak langsung boleh memberi kenyakinan kepada wanita itu sendiri. Ramai yang segan, ramai malu tapi mahu. Ramai yang menidakkan tapi ada rasa mahu mencuba. Biasa lah tu sikap wanita Melayu yang pemalu. Hahahaaa!!

Ok! Dah dah!! Kalau dah malu-malu mahu membelinya di tempat terbuka, boleh pakat kunjungi online shop dibawah ye. Banyak pilihan yang merambangkan mata.



Pesanan dari tuan kedai :

Hye darlings!!
.
pada gadis 👯yg nak naik pelamin masih mencari pakaian tidur yg sexy & hottss?😘 jom follow @nn_lingerie
.
.
Yg nak beli utk hadiahkan pada pasangan 💑tersayang pon digalakkan..
.
.
💏kakak, adik yg dah berkahwin harus beli tau!😍 jadikan setiap malam malam pertama anda..eceeewaahh!!
.
.
👉Cepat follow laju2 @nn_lingerie tak yah segan malu buat pilihan pelbagai pattern, size yg penting sgt berkualiti....ingat ya jangan malu segan sb semuanya dirahsiakan..
🎀@nn_lingerie
🎀@nn_lingerie
.
.
👉kami akan memberi panduan untuk memilih saiz lingerie yg sesuai untuk saiz badan anda
.
.
💋sesuai dihadiahkan pada pasangan yg baru mendirikan rumahtangga
💋sesuai dihadiahkan pada pasangan sebagai hadiah harijadi atau ulangtahun
💋sebagai persiapan awal honeymoon anda
.
.
**ppsstt....kekakak yg chubby2 , baby plumm tu jgn risau sb @nn_lingerie ada sizenya...



Instagram : @nn_lingerie 


=================================================
For Events, Review, Advertorial & Advertising 
Kindly email me iydajuhar@gmail.com or Whatsapp +60104012310
The rate can be negotiate, please put your price range and request.
=================================================




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015