Wednesday, 2 June 2010

sms tersebut


suatu pagi bangkit dari tidur dengan perasaan yang lemau. ke ofis macam biase. tibe petang ready untuk ke second job plak. tibe2 hp berbunyi, ade sms masuk. aku dah nampak name penghantar aku mengeluh tapi aku tetap baca sms tersebut..




"awak ni memg manusia yg teruk!!"


sudah baca,aku tarik nafas dalam. a bit down. tapi aku bangkit macam biase dan teruskan harian. aku tak reply sms tuh dan takkan reply. tapi tak juge aku delete. aku biarkan je.

sedang aku drive keta. aku terpikir, terok sangatkah aku??? sehingga dituduh begitu sekali. hummphhhhh..





kesimpulannya :
I DONT GIVE A DAMN !!! STAY AWAY !!!!


2 comments:

  1. Mr.Blinkky..

    tak de dah. tu memang saye kasi tersurat habes dah tuh. heheheh

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015