Wednesday, 24 June 2009

musibah 30 mei 2009


herm. ini dah kire ok dah ni.

musibah yang terjadi pada aku. dalam bebanyak insiden yang aku dapat,aku rase yang nilah aku paling rase peritnya. sakitttttttttttttttttt. tak tipu. lebih sakit dari patah kaki weh. hanya Tuhan sahaja yang tahu.

seperti yang kite semua tahu,setiap yang berlaku pasti ade baik dan buruk. bak kate kawan ku, "setiap yang jadi ade pros and cons". jadi aku selalu ingat tuh. dan lagi setiap yang jadi pasti ade hikmah. insyaALLAH.

dan,aku telah lalui keduanya. baik juga buruk.

dalam aku tahan sakit. ramai yang kasi semangat. katenya,Tuhan sayang kita jadi Dia bagi kita dugaan. Tuhan sayang kita jadi Dia mau kita beringat2.

diam. dan aku fikir. ya betol.

minggu pertama aku alami perkara ni,aku sempat drive keta ke D'Curve dan park kat OKU. yer la tangan ai sakit per. betol la tuh. hee. best. dapat merase park situ. :)

peringatan kepada sahabat semua,berhati2. buat sesuatu perlu fokus. jangan asyik berangan macam ai. huh.


notatangan : hati-hati yer. eksiden boleh jadi kat mane saje.


4 comments:

  1. baincardin :
    hai Mr.Bain. welkam back.
    yer. tenkiu. nak sembuh dah skang ni.
    heheh

    ReplyDelete
  2. MaNuSiA_RuMiT :
    hai sweetie.
    jari terkena pisau.
    then luke.
    huuhuuh

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015