Sunday, 7 June 2009

ai sayang adik adik ai !!!

penat!! satu hari jenjalan !!


yer,kami memang cute !!!



aku amat gumbira. setelah aku berpindah ke pondok baru. famili aku dah senang nak dtg umah. adik2 pon bole lepak sesuka hati. dan kali ni adalah paling lame diorang lepak sini. dah hampir 3 minggu. juga kebetulan itu hari,aku ditimpah musibah dan agak cedera parah sekejap. (dramatik kan...)

tak ramai. 3 orang je. 3 beradik. 3 awek cun. tapi kalu dok serumah. riuh bagai sedozen beradik. haihhh!!!



notatangan : air dicincang tak kan putus. sayangilah adik beradik anda. heeeeeeee.


6 comments:

  1. bagus! dah besar dah kawen nnti, dah ada anak2, jgn fight2 ckp anak ko nakal, anak kau jahat, anak kau kurang ajar, laki kau kedekut sume k?

    ReplyDelete
  2. blinkky :
    yer. hepi semua. even aku jadi OKU jap. hahaha.

    ReplyDelete
  3. penanya (?):
    erk.
    bukan ke orang laki memang kedekot??
    heee

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015