Saturday, 3 January 2009

besday bOnda tercinta !!

versi satu :
Allah selamatkan mama !!
Allah selamatkan mama !!
Allah selamatkan mama ku sayang !!
Allah selamatkan mama !!

versi dua :
hepi besday to u !!
hepi besday to u !!
hepi besday to mama sayang !!
hepi besday to u !!

versi tiga:
selamat hari jadi !!
selamat hari jadi !!
selamat hari jadi mama !!
selamat hari jadi !!

hari ini 3 Januari 2008, ulang tahun kelahiran bondaku tercinta.yer,seperti tahun sebelumnyer aku tak dapat raikan bersamanya.pastinya aku akan hantarkan sms juga mms dan lepas tuh call.nyanyi nyanyi kat tepon sampai mama aku bingit dengarkan nyer.heee.tahun lepas kami sambut tapi agak lambat la sket. tapi tetap meriah.maybe hujung bulan ni aku balik kampong dan baru boleh bagi hadiah sama mama.ari tu katenyer mau sandal.

aku doakan bondaku senantisa sehat saja.gembira.ceria.even kekadang agak garang (tapi adik beradik dah lali pon) ahakkkkssss.

i love u. i miss u mama. muahhhh !!


2 comments:

  1. manusia_rumit :

    tenkiu vely mah.
    panjang umor pd kamu dan famili juga.

    (;

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015