Isnin, 31 Disember 2012

Syukran 2012

Bismilllahirahmanirrahimm.

penghujung 2012. hari terakhir. kalu ditanye, saye akan jawab, saye dapat complete set, manis-masin-tawa-pahit. semua ade. but,the best part is I've learned and I am a better person now. heeeeeeeeee.

kalu bercerita,saye suke letak gambar. tapi most of my pictures dalam henpon. and oleh kerana saye pakai smartphone,jadi dah tak transfer gamba tu ke lappy sangat dah. well, tadi saye tergelak sebab 2012 ade 15 entri saje kat blog ni. kihkihh. kadang tuh dah bersawang,pastu jenguk balik. ye la,sayang la coz this is my first blog ever and yang paling saye bole maintain.

JANUARI

of course la saye akan ingat tarikh hari lahir mama saye. but that time tak dapat nak celebrate same. so, saye minta abah belikan kek dan buat surprise kat mama. tapi last last abah bawa mama gi kedai kek sebab katenye, dia tak pandai nak beli. hadoooiii la. anyway, mama tetap happy and celebrate ngan office-mate. glad to make her smile,even saye jauh kat sini.

   so, inilah kek hari jadi mama!!

pencapaian yang paling bermakna bagi saye bile attend monthly meeting kat SAR Group, I was announced Top Rookie Agent for December 2011. apelagi naik stage la amek hadiah. tak sangka la sebenarnye. im so happy. alhamdulillah!!

 me and Senior Agency Manager. owhh Yess!!


FEBRUARI

saye banyak habiskan mase dengan Prudential. bole dikatakan masih baru dan banyak benda nak belajar. time ni jugak banyak habiskan masa dengan Cheq and Miasara. maklumlah dah ade iPad, birthday gift from hubby (tenkiu sayang).

 ini Miasara, manja sangat, asyik dukung je. miss u Mia.


MARCH

of course bulan paling penting dah bermula tahun lepas lagik. me and hubby celebrating our first anniversary. tak de pegi mane pon. dok rumah je.

 snnf <3 p="p">

and satu lagi tarikh penting buat hubby ialah Hari Polis. so, ini second time attend hari polis sebagai Puan Syahrul Nizam demi menyokong suami tersayang.

selamat hari polis,sayang !!

senyum lebar ye, kami eksaited coz im prengnant!!! yeah!! tapi mase ni muat lagi pakai baju kurung nih. dah 4 bulan kandungan. tapi perot dah makin memboyot. ni jalan-jalan ke rumah baru kami.

my first picture with baby bump!!
owh ya!! kami juga ade trip pegi Pulau Tioman. hubby went for diving la as usual. tapi saye snorkeling je dengan perot boyot. we love beach!!
 










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

wahai yang sudi baca,sila lemparkan komentar kamu disini.