Tuesday, 30 October 2012

happy birthday ibu!!


Alhamdulillah!! sambutan hari lahir tahun ini sangat berbeza dan sangatlah suuwwiiiittttttt. ini semua sebab Dija ade.. untuk dija ayy!! untuk dija ayy!!

Last saturday we went to mall pastu masuk la Kenny Rogers nak makan. sedang sebok-sebok nak pilih menu tetibe hubby datang ngan bawak sekotak kek. mase tu dah macam berdebar la sket. bile buka kotak tu tertulis la "Happy Birthday IBU!!" for the first time. hehehheeh..im so happy. Tenkiu sayang.

Sebelum mencecah ke angka 3 series ni, saye ade memasang cita-cita. Ade 3 cita-cita saye apabila menyabut ulang tahun ke 3 series nih, pertama : mahu mempunyai seorang suami yang bertanggungjawab, kedua : mahu mempunyai cahayamata dan ketiga : mahu memegang segulung ijazah. nampaknya hanya 2 saje cita-cita saye tercapai, ini kerana ijazah masih lagi on da way belom habis lagi. walaubagaimanapun, Alhamdulillah!! Syukur kepada Tuhan!!

oleh kerana itu, saye kasi UP sket untuk ijazah yang belum selesai nih. saye target untuk dapat DL untuk every semester. paling rendah pun pointer 3 sahaja.. hadoiiihhh. bole bole!!

Terima Kasih Allah diatas segala kurniaan ini!!


No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015