Monday, 2 May 2016

Motherboard Terbakar

Assalamualaikum.

Ok, sekarang ni ade alasan yang terbaru lagi kukuh kenapa tak update blog sebab nye 'motherboard' terbakar. Alahaiiiiiii. Mase komputer tu ok, tak de pon nak update blog ye. Sekarang ni jadi kelam kabut dengan tiba-tiba pula. Ini la perangai manusia kan, bila ada buat tak nampak, dah tak de baru la nak kecoh. Heeee

Nampaknya terkena batang hidung kali ni 😅

Entry ni saya update dengan menggunakan handphone je ni. Cuba try test je ni. Tak tau la puas hati ke tidak. Nak tunggu motherboard tu dibaiki maybe tunggu janggut tumbuh dulu la kot heee. Sebab saya ni buta komputer yakni buta IT. Kena tunggu mood ketua rumah ni datang, baru boleh baiki. Hahahah

Actually, buat mase ade alternatif lain. Boleh update blog dengan laptop atau netbook. Tapi kena try on la dlu sebab nya memang dah lama tak buka kedua gajet tu. Atau guna handphone. Boleh ke?




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015