Tuesday, 1 September 2015

Testimoni

Assalamualaikum.

Testimoni?? 
Testimoni apa tu??

Sebenarnya dah lama saya berniat nak kongsikan pengalaman saya terhadap sesuatu produk atau servis yang baik. Bersesuaian dengan tag line "SAYA PAKAI, SAYA PUASHATI, SAYA JUAL".

Tak kira produk atau servis, sekiranya ianya baik, bagus dan berkesan, semestinya kita akan terus menggunakannnya atau 'repeat' lagi untuk membelinya. Kan??

Pada zaman sekarang ni bermacam-macam produk yang timbul. Bagaikan cendawan tumbuh, kejap je dah ada produk yang ditiru dan seakan-akan.

Dan bagi para bisnes online pula, ramai yang berniaga dan dalam masa yang sama membuat 'review'. Pada pemahaman saya setakat ini tentang 'review' adalah apabila anda sudah mempunyai pengalaman dalam menggunakan produk atau servis tersebut dan baru lah boleh kasi 'review'. Tapi sekarang ni sudah menjadi 'trend' dimana, bagi je gambar dan info di'review'. Hurmm.. macam mana tu?

Ok lah. Berbalik kepada topik saya tentang testimoni tu. Setakat ni saya dah kumpul beberapa produk dan servis yang pernah saya gunakan.

#testimoniprubsntakaful
#testimonishaklee
#testimonitropicalherbs
#testimonikaylenabeaute

Inshaallah, di entri akan datang, saya akan cuba kongsikan pengalaman dan kebaikannya.


 


5 comments:

  1. Tak sbr nk baca testimoni shaklee. Saya pun pakai shaklee jgk.

    ReplyDelete
  2. mungkin ada yg menjadikannya sebagai punca pendapatan sampingan.. tapi x pernah mencuba

    ReplyDelete
  3. hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

    ReplyDelete
  4. bila gaknye nak up entry review shaklee? tazabar nak baca. hehe.

    done follow sini #11.

    jemputlah bw ke www.sitimunirah.com :)

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi :)

Copyright to IYda Juhar
Designed by UMIESUEstudio 2015